Nők Lapjával a kezemben

2010.09.10. 02:28

Azért van annak egy hangulata, hogy elmegyek a Starbucks-ba, kérek egy Caramel Macchiato-t, leülök, kinyitom a Nők Lapját, és kávézás közben azt olvasgatom. Pekingben.

Szeretjük az írott sajtót. Angol, magyart, vegyesen, de mégis inkább a magyart. Ha otthonról nem kapunk, akkor Jani kapitány, ha Pekingben jár, beugrik hozzánk, és friss Népszabadságot, Magyar Nemzetet, Világgazdaságot, 168 órát és Heti választ hoz. Jani kapitány pilóta, és szeretjük, magas, decens úriember. Minden látogatótól újságok kérünk. Vagyis újságokat. Nekem a Glamour és a Nők Lapja az állandó, mostanában kaptam rá a Marie Claire-re. A pletyka lapok csak elalváshoz jók, illetve arra, hogy azokat a legkönnyebb továbbadni. Ugyanis az újságokat körbeadjuk a magyar lányok között. Mindenkit érdekel egy divatmagazin, akkor is, ha az már pár hónapos! Lényeg, hogy magyar, lényeg, hogy anyanyelv, és nem maradunk le a trendekről. Ha az újság pedig már egy éves, de például legyen a wellness magazin – abból mindig lehet tanulni. Mindig van valami felfedezni való!

Szeretem az újságok érkezését. Ilyenkor mindig elteszek a táskámba egyet, hogy bármikor, bárhol elő tudjam venni. Nem tudok leugrani az újságokhoz friss újságért, cserébe viszont szinte mindent elolvasunk. Tájékozódunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pekingrol.blog.hu/api/trackback/id/tr492284952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása