Írok

2010.08.14. 05:47

Ezt talán legelőször kellett volna megírnom.

 

Egy kis magunkról gondolkodás is belefér. Kezdjünk tai chi-zni!
Nagyon sok kérdés merül fel Kínáról, hiszen rengeteg a hír. Úgy gondoltam, ezen az oldalon nem fogom megismételni a médiában megjelenő információkat, hiszen azt ott el lehet olvasni, hozzá nem tudok tenni, csak a véleményemet. Útikönyv sem szeretnék lenni, mivel arra nincs kapacitásom, hogy minden utca minden helyét végigjárjam, egyem, vásároljam, bemutassam – mindezt elfogulatlanul, ez nagyon nem én vagyok! (Aki ismer tudja). Tényeket sem szeretnék leírni, mert több könyv is megjelent már, történelmi, ismertető stb., továbbá létezik a Wikipédia, mint forrás, azt olvassátok. Ezeket a tényeket, információkat csak keretnek, epilógusnak fogom használni, hogy aztán jöhessen a katarzis.
Azt szeretném megírni, leírni, bemutatni, amit látok, hallok, az utcai Pekinget, európai – és talán egy kicsit túl érzékeny – szemmel. Bármely hibát vétek, szóljatok, elég e-mailben is, nem fontosak a kommentek. Nem magam miatt írok, hanem nektek, ajándékba. Anyu, Apu, Gina, Lilla, Feri, Anett, Ági, Betti, Ildi, Bernd + Anna, Márta, Lujza, Előd, Kristóf, Laci, és írásaim örök támogatója, Erzsi.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pekingrol.blog.hu/api/trackback/id/tr172220661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása