Kínában orosznak lenni jó

2010.08.14. 05:41

Kínában orosznak lenni jó, Pekingben orosznak lenni jó. Az oroszoknak mindene megvan. Saját körzetük van, vendéglőik, bevásárló központjaik, és természetesen a környéken élő összes kínai tud oroszul. Hogy lehet, hogy angolul alig akarnak megtanulni, de oroszul ilyen jól tudnak? Vagy csak ugyanaz az eladó/pincér réteg, akik angolul tudnak, itt a vevők miatt oroszul tanultak meg? Lehet. De felbecsülhetetlen előny, hogy saját nyelven szinte saját környezetet teremtve értetik meg magukat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oroszország közel van, határ menti és baráti állam. Szibériából sokan átjönnek, Pekingben sokkal melegebb is van. Az orosz nagykövetség az egyetlen, aki saját földterülettel rendelkezik Kínában, és nem bérli az ingatlant és az épületet. A követségtől nem messze saját import boltjuk van. Saját vendéglőik vannak - és nem egy, nem kettő!
 
Az orosz piacok és bevásárló központok helye a Ritan park környéke. Itt – és most kapaszkodjanak a nők –, egész utcasorokon lehet a különféle nercbundákat kapni, és az orosz piacokon nem kiabálnak utánad, nem ráncigálnak be a boltjukba a kínaiak, sőt, egy terítőszerűséggel le is vannak takarva a standok bejárata, úgy kell elhúzni a terítőt, hogy benézhessünk. Könnyű alkudni, és nincsenek olyan magasra verve az árak, valamint a gyerekcipőkben verhetetlenek. Az orosz nőknek mindig van munkájuk, mivel vékonyak és magasak: bármely kínai cég modellt keres, magas fehérbőrűt választ – és ennek a kritériumnak ők abszolút megfelelnek, sőt, az orosz nők általában szépek is. A Suzie Wong nevű elsőrangú szórakozóhelyen ingyen fogyasztanak, mivel ők fiatalok, szépek, vékonyak, magasak – idecsábítják a további kuncsaftokat.
Tipp: vegyük elő orosz tudásunkat, itt ezzel boldogulunk! Menjünk orosz étterembe, luxushalakat ehetünk!
 
Pekingben orosznak lenni jó.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pekingrol.blog.hu/api/trackback/id/tr532220660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása