Itt járt Kata

2010.11.11. 11:54

Az elmúlt három hétben nagyon elfáradtam. Ennek csak egy oka van, pontosabban egyvalaki: Kata.

Kata itt járt, és nem hagyott pihenni. Mindig mentünk, buliztunk, hol a Fubarban, hol a Suzie Wongban, hol otthon, de mindig volt valami. Az utolsó két hétvége egyikén sem aludtam. Ugyanis: ha van egy parti, az hajnalig tart (minimum – ha előbb elmész, sértődés van belőle!), utánna másnap van egy levezető, képnézegető, és maradék-kaját- megevős összejövetel. Ha van egy hivatalos búcsúparti, akkor az azt követő napon van egy „azért még egy puszira átmegyek” buli. Vagy csak ülünk, borozgatunk, és beszélgetünk – szintén hajnalig, de legalább éjfélig.

Így néz ki a pekingi magyar élet. Milyen rossz volna, ha ez nem volna! Egy rohanó nap után kiengedni a gőzt – ez Kínában is ugyanúgy megvan, mint Európában. Másnap a fényképeken nagyokat nevetni?? – ez Kínában is ugyanúgy megvan, mint Európában. Másnap este hulla fáradtan összebújni és tévézni... Kínában ezerszer is így van!
 
De jó, hogy itt volt a Kata!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pekingrol.blog.hu/api/trackback/id/tr22441398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása