Sokkal könnyebb

2011.01.27. 12:11

Innen nézve sokkal könnyebb elviselni és szeretni Magyarországot, mint ha otthon, Budapesten ülnénk. Ez a könnyebbik része az ittlétnek.

Itt nem szól minden a magyar politikáról, a magyar "celebekről", az ország állapotáról. A tévében a nemzetközi csatornákat nézzük - amikor van szatellit jel -, a magyar hírekről viszont akkor tájékozódunk, amikor akarunk. Ha bekapcsolom a rádiót az interneten, akkor meghallgatom az adást, ha nem kapcsolom be, akkor nem. Ha letöltöm a híradót, akkor megnézem, de ha úgy akarom, akkor akár egy hétig nem hallom, nem olvasom, mi történt. - Ez lenne az ideális eset.

Én mégis sokkal több mindent tudok az országról, mint az otthon élők. Az érdeklődésünk, az információéhségünk ugyanis a többszörösére nőtt, szinte minden érdekel, mindent elolvasok, és az időzónák okán 6 vagy 7 órás helyzeti előnyben is vagyok. Így tájékozódok!

A bejegyzés trackback címe:

https://pekingrol.blog.hu/api/trackback/id/tr942617896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása